Prvenstvo

Tekmovalci

Na letošnjem turnirju bo v dveh kategorijah, članski in do 21 let, na Otočcu nastopilo kar 340 igralcev in igralk iz 47 držav. Z 23 tekmovalci in tekmovalkami bo seveda na njem zastopana tudi gostiteljica Slovenija na čelu z že vrsto let najboljšim igralcem Bojanom Tokićem.

 

Prijavljeni igralci

Urnik tekmovanja

Tekmovanje poteka 5 dni in sicer od 26. – 30. aprila 2017 na Otočcu. Prvi in drugi dan sta namenjena kvalifikacijam, katerim sledijo izločilni in finalni dvoboji, ki bodo potekali v soboto (U21 – moški in ženske) in nedeljo (člani – moški, ženske in dvojice).

 

Podroben pregled

Rezultati

V času tekmovanja bodo rezultati na voljo na uradni spletni strani ITTF.

 

Rezultati

Lokacija

Otočec, 26.-30. april 2017

 

Po več uspešnih pripravah, ki smo jih izvedli skupaj s Komisijo za razvoj in izobraževanje Mednarodne namiznoteniške zveze ITTF, je Slovenski nacionalni trening center pridobil uradni certifikat ITTF izobraževalnega trening centra. Najvišji državni športni organ – Olimpijski komite Slovenije – ga je prav tako imenoval za uradni državni namiznoteniški panožni center v Sloveniji, kar je bil še zadnji korak k odprtju centra širšemu in mednarodnemu občinstvu.

 

Več

Medijsko središče

Obvestila za medije

Akreditiranim novinarjem in predstavnikom medijev, organizatorji zagotavljajo ustrezno pomoč.

 

Več

Akreditacije

Predstavnike medijev, ki bi želeli obiskati tekmovanje in z njega poročati, naprošamo, da svoj prihod najavijo prek elektronske pošte.

 

Več

Kontakt za medije

Za pomoč novinarjem in medijem bo na voljo predstavnik za medije.

 

Več

Sponzorji

Krka
Novo mesto
Terme Krka
Tibhar
DHS
Tiskarna Vesel
Lek veterina
Konvikt
Poesis komunikacije
Reklamni Center Bobič